Det har jo været fantastisk, jeg har lige siddet og genset billeder derfra – vi råhygger, – mange af os blev så begejstret for kurserne at det at vi måtte have et kursus mere, – vi er super engagerede – og optaget- og det virker bare så relevant det er vi laver- og det er så spændende, – vi kan slet ikke slippe det …-og har jeg nævnt super, super hyggeligt, Gitte er så god til at skabe en god stemning og er så kompetent og hjælpsom.

Jeg har fået rigtig mange gode timer ud af mine urtekurser – og så har jeg fået udbygget den interesse jeg havde i forvejen for urter-  men har fået så meget mere viden og ballast på området – fra Gittes kyndige undervisning, jeg forsøger naturligvis at holde fast i det jeg har lært. Jeg har lige for nylig og brugt min hvidløgs honning op- og lavet ny og jeg er helt overbevist om at det har taget en forkølelse under opsejling. Jeg bruger mange af produkterne, som hjælper i min hverdag.

Og mange andre end mig selv har fået glæde af mange af de salver jeg har lært at lave – i det hele taget prøver jeg og få det inkorporeret i min hverdag og også udbrede det til andre, så flere kan få glæde af det Jeg drikker te som jeg har lært at kende hos Gitte. Og så har jeg fået et nyt syn på hvad der er ”ukrudt” ….hvad er der god anvendelig urt…

Jeg glæder mig over og have tinkturer, urtehonning, alkoholudtræk klar – samt gode tørrede urter klar til videre forarbejdelse -alle sammen plukket på Gittes økologiske marker – så jeg er sikker på at jeg ikke får uønskede stoffer med hjem.

Kort kan det siges at Gittes kurser er en stor fornøjelse. Fagligheden er i top. Gitte er en dygtig og dedikeret urte-underviser, der tager alle spørgsmål alvorligt, – svare seriøst og at hun yderligere er et mildt og venligt væsen der brænder for at formidle sin viden om urter er bare SÅ stor en glæde at opleve.

At komme på Gittes pluk selv ture og hendes kurser der er også en lise for sjælen – at komme ud i den friske luft og plukke urter til egen helbredelse, lindring og velvære.

Jeg kan give Gitte og hendes kurser mine bedste anbefalinger.

En god veninde vidste at jeg har interesse for urter, cremer og alternativ medicin – så hun spurgte om jeg ville med på weekend kursus. Jeg troede kun det drejede sig om et kursus -så fint, det var jeg med på. Men efter første kursus var jeg solgt! – og jeg endte med at være på alle 3 weekendkurser. Der fandt jeg jo ud af at Gitte også havde nogle dejlige aften pluk selv ture – som jeg så også måtte med på nogle stykker af.

En rigtig god bonus er at Gitte laver kompendier til alle kurser – som eftersendes, til fastholdelse af den nye viden.