Jeg får sådan en lyst til at skrive noget til din side Gitte, da jeg er så super glad, fordi jeg valgte at tage et forløb hos dig, med healing og homøopatiske dråber samt vitaminer og mineraler. Jeg havde brug for hjælp, da jeg havde  ondt i mine led, og susen/trykken for mit højre øre flere gange om ugen, samt uro. Vi havde to dybdegående samtaler, efter at jeg havde udfyldt papirer omkring mine udfordringer. To gange healing og derefter opstart af vitaminer/mineraler og dråber.
Da jeg er en være forsigtig-Per, gik jeg ikke  i gang som aftalt, men vi fik talt sammen, om at det var vigtig at jeg var tryg i forløbet, og det gjorde mig tryg. TAK!
Derefter tog jeg diverse dråber m.m. og vi holder jævnlig kontakt, vi får snakket om hvad der er godt og skidt, hvad der virker og ikke virker, og faktisk fandt jeg ud af, at tålmodighed og tillid var vejen frem, og det som ikke virkede i starten, virker nu, ca. 3 mdr. efter. Du bakkede mig op, selvom jeg ikke gjorde det jeg skulle.
I dag er min uro væk, min krop er meget mere medgørlig, og jeg har ikke  trykken/susen for ørene længere, og det der er det bedste, jeg har fået nogle fantastiske redskaber, og er blevet opmærksom på hvilke signaler, som jeg skal være opmærksom på.
Tak Hekse Gitte❤