I dag, 4 måneder efter jeg startede på behandlingen er jeg tilbage så min hverdag fungerer igen, og jeg føler mig glad og veloplagt. Det er så dejligt, tak for hjælpen Gitte!
read more

Pia IpsenTræt, energiforladt efter stress

Hos HelNaturlig har jeg fået en fuldstændig fantastisk og glimrende hjælp til mit sygdomsforløb med stress og angst. Jeg blev mødt med top professionalisme, men også af et super kærligt og livsklogt kvindemenneske, som var i stand til også at snakke med mig på et dybt terapeutisk plan. Pga. stress har jeg haft nogle tunge fysiske og psykiske symptomer, men med hjælp af kosttilskud, urter og super vejledning af Gitte, kom jeg virkelig godt igennem og fik det meget bedre efter overraskende kort tid selvom jeg var indstillet på at helbredelse tager tid. Den naturlige vej vil jeg til enhver tid anbefale, især den HELT naturlige vej hos fantastiske Gitte 😉 Varmeste hilsner og anbefalinger herfra. Nathalia 💖

Nathalia Simoni Barraza CandásStress, angst

Jeg får sådan en lyst til at skrive noget til din side Gitte, da jeg er så super glad, fordi jeg valgte at tage et forløb hos dig, med healing og homøopatiske dråber samt vitaminer og mineraler. Jeg havde brug for hjælp, da jeg havde  ondt i mine led, og susen/trykken for mit højre øre flere gange om ugen, samt uro. Vi havde to dybdegående samtaler, efter at jeg havde udfyldt papirer omkring mine udfordringer. To gange healing og derefter opstart af vitaminer/mineraler og dråber.
Da jeg er en være forsigtig-Per, gik jeg ikke  i gang som aftalt, men vi fik talt sammen, om at det var vigtig at jeg var tryg i forløbet, og det gjorde mig tryg. TAK!
Derefter tog jeg diverse dråber m.m. og vi holder jævnlig kontakt, vi får snakket om hvad der er godt og skidt, hvad der virker og ikke virker, og faktisk fandt jeg ud af, at tålmodighed og tillid var vejen frem, og det som ikke virkede i starten, virker nu, ca. 3 mdr. efter. Du bakkede mig op, selvom jeg ikke gjorde det jeg skulle.
I dag er min uro væk, min krop er meget mere medgørlig, og jeg har ikke  trykken/susen for ørene længere, og det der er det bedste, jeg har fået nogle fantastiske redskaber, og er blevet opmærksom på hvilke signaler, som jeg skal være opmærksom på.
Tak Hekse Gitte❤

Tina JacobsenSmerter, øresusen, uro

“Nu er min udslæt helt væk” “Hun er mega sød og dejlig at snakke med og interessere meget om mig og min sygdom”
read more

Aviaja HeilmannUdslæt og ledsmerter

Har gennem flere år hver sommer haft udfordringer med soleksem i svær grad. Efter hjælp fra Gitte så har jeg haft en sommer uden soleksemen.

“Hun har fulgt mig hele tiden, så jeg følte mig helt tryg ved behandlingen.”
read more

Anette AttermannSvær soleksem

“En uvurderlig hjælp at komme hos Gitte. Hun har styrket mig i en svær tid og hjulpet mig til at finde vejen frem..”
“Gitte formår kunsten at lytte, og og man går derfra med en følelse af at være blevet forstået”.
read more

Jeanette ChristensenEftervirkning af meningitis

Gitte er flink, dejlig at snakke med og sympatisk. Jeg har fået gode råd og vejledning om blandt andet, hvad de forskellige vitaminer og mineraler gør for en. Gitte er åben og har forståelse for et andet menneske. Hendes stille og rolig personlighed virker afslappende og hun er rigtig god til at lytte og vejlede.

Helle MadsenFibromyalgi

Jeg har fået stor hjælp af Gitte. Kan klart anbefale hende!

Kim ThinggaardEftervirkning af diskusprolaps

“Et besøg hos Gitte er den rene medicin og så bare lige 100 gange sundere.
Og så bliver man skisme bare altid glad i låget i hendes selskab. Hun er bare SÅ lige til. Der er altid en løsning. Hvis ikke den ene måde så på en anden måde. Både jeg og ungerne bruger hende”
read more

Tina TækkerVi bruger Gitte som terapeut for hele familien