Kort kan det siges at Gittes kurser er en stor fornøjelse. Fagligheden er i top. Gitte er en dygtig og dedikeret urte-underviser, der tager alle spørgsmål alvorligt, – svare seriøst og at hun yderligere er et mildt og venligt væsen der brænder for at formidle sin viden om urter er bare SÅ stor en glæde at opleve.

At komme på Gittes pluk selv ture og hendes kurser der er også en lise for sjælen – at komme ud i den friske luft og plukke urter til egen helbredelse, lindring og velvære.

Jeg kan give Gitte og hendes kurser mine bedste anbefalinger.

read more

Mona EbsenKursist -Praktisk urtemedicin

Hvor jeg har synes at det er en fantastisk god ide at Gitte primært bearbejder en urt af gangen og går i bund med den – så man kan sige man lærer urten at kende,- og føler sig tryg ved at bruge den… hvordan den ser ud, hvornår den skal plukkes, hvad man kan gøre med den, det giver en høj grad af fremtidssikring – så man rent faktisk også får urten anvendt efterfølgende.

Og lidt pudsigt – man oplever efterfølgende – på sine ture i naturen – at man glad hilser på de kendte urter – når man går sig en tur og støder på de urter, – man nu er blevet “dus med”.

Mona EbsenKursist -Du plukker og jeg fortæller

I dag, 4 måneder efter jeg startede på behandlingen er jeg tilbage så min hverdag fungerer igen, og jeg føler mig glad og veloplagt. Det er så dejligt, tak for hjælpen Gitte!
read more

Pia IpsenTræt, energiforladt efter stress

Efter at have deltaget i Gittes weekendkursus om Praktisk Urtemedicin oplever jeg at se på naturen omkring mig med skærpede sanser.
Det var en dejlig weekend i godt selskab. Gitte var en dygtig og engageret underviser og efter kurset fik vi tilsendt et kompendie med teori, metodebeskrivelse for udtræk, plantelister mm.
read more

Pia IpsenKursist -Praktisk Urtemedicin

Hos HelNaturlig har jeg fået en fuldstændig fantastisk og glimrende hjælp til mit sygdomsforløb med stress og angst. Jeg blev mødt med top professionalisme, men også af et super kærligt og livsklogt kvindemenneske, som var i stand til også at snakke med mig på et dybt terapeutisk plan. Pga. stress har jeg haft nogle tunge fysiske og psykiske symptomer, men med hjælp af kosttilskud, urter og super vejledning af Gitte, kom jeg virkelig godt igennem og fik det meget bedre efter overraskende kort tid selvom jeg var indstillet på at helbredelse tager tid. Den naturlige vej vil jeg til enhver tid anbefale, især den HELT naturlige vej hos fantastiske Gitte 😉 Varmeste hilsner og anbefalinger herfra. Nathalia 💖

Nathalia Simoni Barraza CandásStress, angst

Jeg får sådan en lyst til at skrive noget til din side Gitte, da jeg er så super glad, fordi jeg valgte at tage et forløb hos dig, med healing og homøopatiske dråber samt vitaminer og mineraler. Jeg havde brug for hjælp, da jeg havde  ondt i mine led, og susen/trykken for mit højre øre flere gange om ugen, samt uro. Vi havde to dybdegående samtaler, efter at jeg havde udfyldt papirer omkring mine udfordringer. To gange healing og derefter opstart af vitaminer/mineraler og dråber.
Da jeg er en være forsigtig-Per, gik jeg ikke  i gang som aftalt, men vi fik talt sammen, om at det var vigtig at jeg var tryg i forløbet, og det gjorde mig tryg. TAK!
Derefter tog jeg diverse dråber m.m. og vi holder jævnlig kontakt, vi får snakket om hvad der er godt og skidt, hvad der virker og ikke virker, og faktisk fandt jeg ud af, at tålmodighed og tillid var vejen frem, og det som ikke virkede i starten, virker nu, ca. 3 mdr. efter. Du bakkede mig op, selvom jeg ikke gjorde det jeg skulle.
I dag er min uro væk, min krop er meget mere medgørlig, og jeg har ikke  trykken/susen for ørene længere, og det der er det bedste, jeg har fået nogle fantastiske redskaber, og er blevet opmærksom på hvilke signaler, som jeg skal være opmærksom på.
Tak Hekse Gitte❤

Tina JacobsenSmerter, øresusen, uro

Har virkelig nydt at få masser af viden om urter og deres virkning på Gittes urtekurser. Har selv spist/drukket mig til lavere værdier af dårligt kolesterol. Og er i det hele taget blevet klogere på de gratis urter vi har i naturen, som kan gavne helbredet.

Gunhild JensenKursist

Jeg har været med Gitte skovheks flere gange og kan varmt anbefale hendes sanke/urter ture på hendes fantastiske område.
Vi går mellem hønsene, under alle frugttræerne, ved hestene og nyder godt af Gittes store viden om urter og andet spiseligt “ukrudt”. Vi ender altid på terrassen eller i hendes store drivhus med mælder og figentræ, hvor Gitte fortæller hvad det vi har plukket er godt for og viser os hvordan vi gør.
Hun gør det som en leg, hvilket jeg også tror hun synes det er.
Jeg glæder mig til Gitte starter op igen til foråret.

Debbie Wittmayer OlesenKursist

At være på sanketur hos Gitte
Vi mødes altid på Gitte og Peters skønne træterrasse på sydsiden af huset med udsigt til engene og Ribe Domkirke. Og lige ved siden af det enorme og fine drivhus En smilende Phytoterapeut tager imod. Og så begynder vi ellers, belæsset med knive, sakse, syltetøjsglas og vodka på en berigende stund med Gitte.
Der snakkes om emnet, så går vi på jagt i naturen og samles til sidst igen på terrassen til preparering og tillavning af de forskellige salver, tinkturer eller bare det indsamlede materiale der evt skal hjem og tørres.
Man går derfra med ny nyttig viden og altid et produkt i hånden.
Smilene er store

Sys Nygaard IversenKursist

“Nu er min udslæt helt væk” “Hun er mega sød og dejlig at snakke med og interessere meget om mig og min sygdom”
read more

Aviaja HeilmannUdslæt og ledsmerter