Jeg får sådan en lyst til at skrive noget til din side Gitte, da jeg er så super glad, fordi jeg valgte at tage et forløb hos dig, med healing og homøopatiske dråber samt vitaminer og mineraler. Jeg havde brug for hjælp, da jeg havde  ondt i mine led, og susen/trykken for mit højre øre flere gange om ugen, samt uro. Vi havde to dybdegående samtaler, efter at jeg havde udfyldt papirer omkring mine udfordringer. To gange healing og derefter opstart af vitaminer/mineraler og dråber.
Da jeg er en være forsigtig-Per, gik jeg ikke  i gang som aftalt, men vi fik talt sammen, om at det var vigtig at jeg var tryg i forløbet, og det gjorde mig tryg. TAK!
Derefter tog jeg diverse dråber m.m. og vi holder jævnlig kontakt, vi får snakket om hvad der er godt og skidt, hvad der virker og ikke virker, og faktisk fandt jeg ud af, at tålmodighed og tillid var vejen frem, og det som ikke virkede i starten, virker nu, ca. 3 mdr. efter. Du bakkede mig op, selvom jeg ikke gjorde det jeg skulle.
I dag er min uro væk, min krop er meget mere medgørlig, og jeg har ikke  trykken/susen for ørene længere, og det der er det bedste, jeg har fået nogle fantastiske redskaber, og er blevet opmærksom på hvilke signaler, som jeg skal være opmærksom på.
Tak Hekse Gitte❤

Tina JacobsenSmerter, øresusen, uro

Har virkelig nydt at få masser af viden om urter og deres virkning på Gittes urtekurser. Har selv spist/drukket mig til lavere værdier af dårligt kolesterol. Og er i det hele taget blevet klogere på de gratis urter vi har i naturen, som kan gavne helbredet.

Gunhild JensenKursist

Jeg har været med Gitte skovheks flere gange og kan varmt anbefale hendes sanke/urter ture på hendes fantastiske område.
Vi går mellem hønsene, under alle frugttræerne, ved hestene og nyder godt af Gittes store viden om urter og andet spiseligt “ukrudt”. Vi ender altid på terrassen eller i hendes store drivhus med mælder og figentræ, hvor Gitte fortæller hvad det vi har plukket er godt for og viser os hvordan vi gør.
Hun gør det som en leg, hvilket jeg også tror hun synes det er.
Jeg glæder mig til Gitte starter op igen til foråret.

Debbie Wittmayer OlesenKursist

At være på sanketur hos Gitte
Vi mødes altid på Gitte og Peters skønne træterrasse på sydsiden af huset med udsigt til engene og Ribe Domkirke. Og lige ved siden af det enorme og fine drivhus En smilende Phytoterapeut tager imod. Og så begynder vi ellers, belæsset med knive, sakse, syltetøjsglas og vodka på en berigende stund med Gitte.
Der snakkes om emnet, så går vi på jagt i naturen og samles til sidst igen på terrassen til preparering og tillavning af de forskellige salver, tinkturer eller bare det indsamlede materiale der evt skal hjem og tørres.
Man går derfra med ny nyttig viden og altid et produkt i hånden.
Smilene er store

Sys Nygaard IversenKursist

“Nu er min udslæt helt væk” “Hun er mega sød og dejlig at snakke med og interessere meget om mig og min sygdom”
read more

Aviaja HeilmannUdslæt og ledsmerter

Har gennem flere år hver sommer haft udfordringer med soleksem i svær grad. Efter hjælp fra Gitte så har jeg haft en sommer uden soleksemen.

“Hun har fulgt mig hele tiden, så jeg følte mig helt tryg ved behandlingen.”
read more

Anette AttermannSvær soleksem

“En uvurderlig hjælp at komme hos Gitte. Hun har styrket mig i en svær tid og hjulpet mig til at finde vejen frem..”
“Gitte formår kunsten at lytte, og og man går derfra med en følelse af at være blevet forstået”.
read more

Jeanette ChristensenEftervirkning af meningitis

Gitte er flink, dejlig at snakke med og sympatisk. Jeg har fået gode råd og vejledning om blandt andet, hvad de forskellige vitaminer og mineraler gør for en. Gitte er åben og har forståelse for et andet menneske. Hendes stille og rolig personlighed virker afslappende og hun er rigtig god til at lytte og vejlede.

Helle MadsenFibromyalgi

Jeg har fået stor hjælp af Gitte. Kan klart anbefale hende!

Kim ThinggaardEftervirkning af diskusprolaps

“Et besøg hos Gitte er den rene medicin og så bare lige 100 gange sundere.
Og så bliver man skisme bare altid glad i låget i hendes selskab. Hun er bare SÅ lige til. Der er altid en løsning. Hvis ikke den ene måde så på en anden måde. Både jeg og ungerne bruger hende”
read more

Tina TækkerVi bruger Gitte som terapeut for hele familien